top of page

STORGATAN 38 - POP UP


Utställningen hölls mellan 30 juli och 25 augusti 2018. Storgatan 38 pop up: ett nyfiket, engagerat, icke-hierarkiskt och roligt pop up-konstnärligt utrymme i Tranås. Två konstnärer: Eda Emirdağ (Turkiet) och Karl Larsson Wallén (Sverige), och andra artister bjöd in allmänheten för att delta i en serie samarbeten inom konstnärliga aktiviteter som fotografi, ljud, skrivkonst, boktillverkning, collage, performance, installation och 3D-utskrift.

Eda Emirdag is a Turkish artist working with photography, video and collage. She has obtained a degree in Photography and Video from the Bahcesehir University. Eda works as a teacher of photography in Istanbul and runs workshops on photography, concept development and composition.

Karl Larsson holds a Masters of Fine Arts from Central Saint Martins, London, UK. He works within different approaches, based upon ideas that are to be developed via processes. Although not in a fixed way, he often works with photography, video and sound that are installed accordingly.

bottom of page