top of page

KREATIVT KULTURCAFÉ TRANÅS 

Som en del av Kultivera fungerar Kreativt Kulturcafé Tranås som en mötesplats för människor främst över 18 år. Vi vill utforma en grupp där människor kan träffas, arbeta med kreativitet och samarbeta med varandra. Vårt mål är att främja förståelse och kommunikation mellan människor genom att skapa kulturutbyten. Kreativt Kulturcafé är ett sätt att tillbringa din lediga tid i en vänlig, produktiv och underhållande miljö.

Vi arbetar tillsammans för att skapa neutrala nätverk som främjar kreativitet. Tanken är att du kan skapa vad som helst från ingenting och uppmuntras att tänka utanför ”boxen”. Kreativt Kulturcafé är en mötesplats för unga vuxna i Tranås.

Vi har en vardagsrumsmiljö med tillgång till fem studios, replokaler, filmstudio och två dansstudior där du har möjlighet att genomföra workshops, skapa kontakter och använda projektbaserat lärande. Vi kan även åka på utflykter tillsammans.

Har du idéer som du som du vill levandegöra? Om så är du mer än välkommen att ansluta dig till oss på Kreativt Kulturcafé.

bottom of page