top of page

Nasty Women Poetry


https://www.facebook.com/events/445662629545675/

Svenska nedanför. Nasty Women Poets. In the 2015 American presidential debate, candidate Trump interrupted Ms. Clinton to remark, "Such a nasty woman." The insult became a meme, a hashtag, and an anthology of verse by some of the most articulate women poets writing today. Poems about bitches with bad attitudes, sisterhood, sex, the workplace and more, have generated numerous events in the U.S. and Europe. 2019 Fringe readers of selected Nasty poems are Kristina Edlind, Jennifer Hawkins, Mel Perry and Janice D. Soderling. The event concludes with an open mic for poets to read their own nasty poems. Nasty Women Poets. Under den amerikanska presidentdebatten 2015 avbröt kandidat Trump Mrs Clinton och sa, "Such a nasty woman." Förolämpningen blev ett meme, en hashtag och en antologi av verser av några av de mest välartikulerade kvinnliga poeterna som skriver idag. Poem om ”bitches” med dåliga attityder, systerskap, kön, arbetsplatsen och mer har genererat många händelser i USA och Europa. Under Fringe-festivalen läsesautvalda poem från "Nasty Women Poets" - antologin av Kristina Edlind, Jennifer Hawkins, Mel Perry och Janice D. Soderling. Evenemanget avslutas med en öppen mikrofon för poeter att läsa sina egna ”nasty poems”.


bottom of page