Boksläpp med Joakim Becker Special Guest: Dominic Williams

May 3, 2019

 

Kultivera har glädjen att inbjuda er till Storgatan 17 för att vara med då Tranåspoeten Joakim Becker släpper sin tredje bok ‘When the barbedwire slipped in’ på det walesiska förlaget Three Throated Press. Boken består av ett urval av hans dikter översatta till engelska av Colm Ó Ciarnáin.  Joakim Becker har gett ut två diktsamlingar innan denna; 'I mitt huvud: och andra dikter', och 'I sällskapsrummet på en psykiatrisk klinik', båda utgivna på Magnus Grehn Förlag. Detta är första gången som Becker har blivit översatt men hans korta, slagkraftiga och underfundiga texter fungerar lika bra på engelska. Dikterna i boken är också fint ackompanjerade av illustrationer gjorda av Jonas B. Svensson. På plats är även poeten och förläggaren från Wales, Dominic Williams. Välkomna!

 

Arrangeras i samarbete med Kulturens och Litteraturcentrum

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts

October 14, 2019

October 14, 2019

Please reload

Archive
Please reload

Kultivera stödjas av:

© 2019 by Kultivera