STORGATAN 38 - POP UP

March 22, 2019

 

Utställningen hölls mellan 30 juli och 25 augusti 2018. Storgatan 38 pop up: ett nyfiket, engagerat, icke-hierarkiskt och roligt pop up-konstnärligt utrymme i Tranås. Två konstnärer: Eda Emirdağ (Turkiet) och Karl Larsson Wallén (Sverige),  och andra artister bjöd in allmänheten för att delta i en serie samarbeten inom konstnärliga aktiviteter som fotografi, ljud, skrivkonst, boktillverkning, collage, performance, installation och 3D-utskrift.

 

Eda Emirdag is a Turkish artist working with photography, video and collage. She has obtained a degree in Photography and Video from the Bahcesehir University. Eda works as a teacher of photography in Istanbul and runs workshops on photography, concept development and composition.

 

Karl Larsson holds a Masters of Fine Arts from Central Saint Martins, London, UK. He works within different approaches, based upon ideas that are to be developed via processes. Although not in a fixed way, he often works with photography, video and sound that are installed accordingly.

 

FOTO DOKUMENTATION

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts

October 14, 2019

October 14, 2019

Please reload

Archive
Please reload

Kultivera stödjas av:

© 2019 by Kultivera