LOUISE HALVARDSSON

March 22, 2019

 

Louise Halvardsson är författare och poet. Hon debuterade 2007 med Punkindustriell hårdrockare med attityd som vann Slangbellan, Författarförbundets pris för bästa ungdomsroman. Hösten 2019 kommer Punkpoet med svensk brytning, en vuxenroman på Belletrist Publishing. Hon har även gett ut dokumentärromanen Svenglish – en 30-årings resa genom vardagen och diktsamlingen Hejdå tonårsångest – båda nominerade till Selmapriset. När Louise, som är född 1982, var 19 flyttade hon från hemstaden Nässjö till Brighton och blev kvar i tio år. Numera bor hon i Göteborg. Hon har också hunnit med att gå skrivarlinje på Jakobsbergs Folkhögskola i två omgångar. I slutet av februari 2019 var hon på Kultivera för att jobba med en ny diktsamling.
 

FOTO DOKUMENTATION HÄR

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts

October 14, 2019

October 14, 2019

Please reload

Archive
Please reload

Kultivera stödjas av:

© 2019 by Kultivera