MINNESOTA RECONNECTIONS

January 1, 2018

Show More

MINNESOTA RECONNECTIONS

C.A.T. -TRANÅS-

Samtidskonstnär från Amerika och Jönköpings region ska ha möjlighet att besöka och arbete i residens i både Minneapolis och Tranås. Kulturell återförening. Kultivera har satt igång ett kulturellt utbyte mellan Minnesota, USA och Jönköpings region.

 

 

 

 

 

Med utgångspunkt från utvandring och invandring har Kultivera börjat ett samarbete inom samtidskonst med The Soap Factory i Minneapolis, USA. The Soap Factory är det största oberoende samtida konstgalleriet i Minneapolis-Saint Paul, och en av de största som ägnas sig åt nya konstformer i USA. Samtidskonstnärer från Minnesota och Jönköpings region ska ha möjlighet att besöka och arbete i residens i både Minneapolis och Tranås. Detta kan även vara början till andra utbyten i andra sektorer som t.ex. turism och näringslivet osv.

Projekt med Kultivera , Nya Småland och The Soap Factory 2017

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts

October 14, 2019

October 14, 2019

Please reload

Archive
Please reload

Kultivera stödjas av:

© 2019 by Kultivera