Michael Holt på Plan B

December 6, 2017

Michael Holt var tillbaka för sin vardagsrumsresa. Michael utförde på Plan B den 17 november med en rolig och teaterföreställning

 

 

 

Michael ,bland annat en stor inspiratör till Två Män i en Dambob. Det var hans andra gång i Kultiveras residensprogram Connections AiR.

 

Michael Holt är en musiker baserad i Toronto, Kanada. Han föddes i Boston, Massachusetts (1968) och uppvuxen i New York City.År 2007 började Holt spendera en ökande del av sin tid på vägen, främst som soloartist, och även med Mommyheads. Under 2010 gjorde han sitt folkrock-smakade album "The Dawn Chorus" med sitt band The Kids. Upptäckte en passion för huskonserter, började han fokusera sina turer på dem. Hans 2011 "Make Our Own Culture Tour" bestod av 60 intima möteslokaler i hela Nordamerika och Europa, med en mängd andra artister och deltagande aktiviteter. År 2012 släppte han sitt 70-tal pop-album "Jubilation!" Och spelade på Bob Wiseman-skivan "Giulietta Masina vid Oscar Crying." Han spelade också en europeisk "Transition Culture Tour" av 40 intima konserter följt av pratande cirklar, till stöd för övergångsstädernas hållbarhetsrörelse. Läser mer om honom på Kulturresidens.

 

http://www.kulturresidens.com/michael-holt/

 

youtube.com/michaelholtvideos

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts

December 6, 2019

October 14, 2019

Please reload

Archive
Please reload

Kultivera stödjas av:

© 2020 by Kultivera