WATERGHOST

January 1, 2017

Waterghost  startade 2017 och är en improvisationsmetod för att utveckla kreativitet och konstnärskap. Vi arrangerar detta projekt tillsammans med Regionen som ett integrationsprojekt för asylsökande eller nyanländ kulturutövare. Där konstnärliga och kreativa processer kan växa, utvecklas och i samarbete med andra samt börja bygga professionella nätverk. Metoden ger möjlighet att utforska konstnärliga område i okonventionella riktningar. Kulturutövarna inspireras till att hitta sin sanna konstnärsnatur med olika improvisationer och feedback. Jamie Sturrock som är en skotsk ljudkonstnär, artist och regissör är det kreativa ledaren. Waterghost blir också en föreställning tillsammans med andra kulturutövare.

 

 

Läs mer här!

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts

October 14, 2019

October 14, 2019

Please reload

Archive
Please reload

Kultivera stödjas av:

© 2019 by Kultivera