Kultivera på SmåLit

February 4, 2017

Young Writers Lab på Smålit 2017
www.youngwriterslab.com

SKRIVARVERKSTAN Sagan, Stadsbiblioteket

Young Writers Lab är ett internationellt samarbete i kreativt skrivande mellan internationella författare nyanlända ungdomar som studerar i Sverige och svenska ungdomar. Med hjälp av Skype har författarna, trots det stora geografiska avståndet, kunnat göra dramaövningar och skrivaktiviteter med ungdomar från Tranås. Seminariet leds av författaren Inês Lampreia från Portugal. Elever och lärare från Holavedsgymnasiet i Tranås medverkar.

Arrangör: Litteraturcentrum i Tranås och Studiefrämjandet

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts

October 14, 2019

October 14, 2019

Please reload

Archive
Please reload

Kultivera stödjas av:

© 2019 by Kultivera