top of page

Utställning med Jonas B. Svensson


Kultivera har glädjen att inbjuda er till Storgatan 17 då poeten och illustratören Jonas B. Svensson ställer ut sina verk. Hans illustrationer kan också ses i Joakim Beckers nya bok ‘When the barbedwire slipped in’. Jonas, bördig från Kalmar men sen länge boende i Malmö, är en poet som gett ut tre diktsamlingar samt publicerats i flera tidskrifter och antologier. Han tog upp tecknandet som en form av substitut för poesin när han under en tid låg nere med sitt skrivande. Det slutade med att han publicerades i AltCom’s antologi 2016. Idag har han tagit upp skrivandet igen och kombinerar poesin med illustrationer. På plats är även poeten och förläggaren från Wales, Dominic Williams. Välkomna!

Arrangeras i samarbete med Kulturens och Litteraturcentrum

bottom of page