top of page

Boksläpp med Joakim Becker Special Guest: Dominic Williams


Kultivera har glädjen att inbjuda er till Storgatan 17 för att vara med då Tranåspoeten Joakim Becker släpper sin tredje bok ‘When the barbedwire slipped in’ på det walesiska förlaget Three Throated Press. Boken består av ett urval av hans dikter översatta till engelska av Colm Ó Ciarnáin. Joakim Becker har gett ut två diktsamlingar innan denna; 'I mitt huvud: och andra dikter', och 'I sällskapsrummet på en psykiatrisk klinik', båda utgivna på Magnus Grehn Förlag. Detta är första gången som Becker har blivit översatt men hans korta, slagkraftiga och underfundiga texter fungerar lika bra på engelska. Dikterna i boken är också fint ackompanjerade av illustrationer gjorda av Jonas B. Svensson. På plats är även poeten och förläggaren från Wales, Dominic Williams. Välkomna!

Arrangeras i samarbete med Kulturens och Litteraturcentrum

bottom of page