top of page

Rörande Rörelse


Vår Ghaeeth Alsaleeh är utlånad under hösten till ett spännande projekt på Jönköpings läns museum.

Följ projektet här på Facebook & här på Instagram. Du kan även gå till läns museumet och se vad som pågår i Rum 203.

"Rörande Rörelse är ett tvärkonstnärligt suddgummi som låter innovation möta tradition i ett försök att sudda ut gränser mellan dans, ny teknik, hemslöjd, och musik. Detta sker under hösten 2017 då vi intar Rum 203, Jönköpings läns museum. Region Jönköpings län, Jönköpings läns museum och Kulturrådet stöttar projektet. Vi som arbetar i projektet är: Anna Öberg - koreograf & dansare Ghaeeth Alsaleeh - dansare Jan Carleklev - styrman, designer och hackare Camilla Björklund - textil konsthantverkare Birgitte Gylling - kostymör och modist Pierre Bosson - bygnadsvårdare och timmerman Initiativtagare är Eva Landén, Camilla Eskel och Niclas Flink från Kultur och utveckling Region Jönköpings län."


bottom of page