top of page

Utvecklingsbidrag från Regionen till Ghaeeth alSaleeh till dansfilm


Danskortfilmen Live on a stay of execution har beviljats ett utvecklingsbidrag på 53 000 kronor från Region Jönköpings län!

Ghaeeth alSaleeh på Kultivera får utvecklingsbidrag film på 53 000 kronor till danskortfilmen "Live on a stay of execution". En danskortfilm om hur kriget i Syrien påverkat en grupp unga vuxna. Utvecklingen av manus och förberedelser av filmarbetet kommer att pågå under sommaren.

GRATTIS säger vi till Ghaeeth!

Ghaeeth alSaleeh, dansare från Syrien som började dansa 2008. Han har fått flera utmärkelser i dans i Damaskus. I Syrien jobbade han dansare i Jollanar Dance Theater och ingick i många föreställningar på operahusets scen. Dansgruppen turnerade även med föreställningar i andra syriska län. Han har även dansat modern dans med Sima Danskompani i Förenade Arabemiraten under flera uppsättningar av föreställningar. Ghaith har coachat flera grupper som uppträtt på bröllop och konserter i Libanon i folkdans, modern dans och indisk dans.

Han har haft dansklasser det senaste året på Kultivera och han har jobbat sedan årsskiftet på 50% medans han studerar på SFI. Hos oss är han danskoordinator, dansledare och produktionsassistent för filmen Waterghost.


bottom of page